Music  /  M  /  Marco Borsato  /  News  /  Dochters op nummer 1 in de Allerbeste Top 100!
Marco Borsato
Genre
Rock, Pop
LetsSingIt Music Player
play all songs
LSI Rank
4,589 (−1,847) history
Fans
6, 0 of your friends
add to favorites

Moderator
This artist has no moderator.

Marco Borsato - News

Dochters op nummer 1 in de Allerbeste Top 100!
23-04-2011 01:53 | 0 comment(s)
Marco Borsato Morgen, Goede Vrijdag 22 april, wordt op 100% NL de Allerbeste Top 100 van Nederland uitgezonden, een overzicht van de allerbeste Nederlandse platen ooit, gekozen door de luisteraars van 100% NL.

Vorig jaar was ik met maar liefst 9 singles in deze lijst vertegenwoordigd waarvan mijn single Dochters zelfs op de tweede positie in de lijst stond. Vandaag hoorde ik echter dat ik niet alleen weer goed vertegenwoordigd ben in de lijst, ik kreeg zelfs het predikaat van hofleverancier, Dochters staat dit keer maar liefst op de allerhoogste positie, op nummer 1! Brabant van mijn goede vriend Guus Meeuwis staat op nummer 2 en het nummer Je Vecht Nooit Alleen waarmee de 3Js naar het Songfestival gaan bekleed de nummer 3-positie. Dertigduizend stemmen zijn er op deze lijst uitgebracht, een immens aantal. Dat Dochters de allerhoogste positie zou halen had ik niet verwacht, maar ik vind het fantastisch!

Met hoeveel singles ik dit jaar in de lijst zal staan weet ik nog niet maar met het predikaat hofleverancier ben ik al heel erg blij. Hoeveel singles het precies zijn, dat kunnen jullie morgen horen als 100% NL de Allerbeste Top 100 uit gaat zenden.

Van 09.00 uur tot 17.00 uur kunnen jullie luisteren naar de platen die jullie de allerbeste van Nederland vinden. Ik mag wel zeggen dat ik er ongelooflijk trots op ben dat Dochters is verkozen tot de aller-, allerbeste plaat binnen deze Top 100!

Dank jullie wel voor al jullie stemmen!

Groetjes,

Marco

Bron:
http://www.borsato.nl/nieuws/lees/21424/dochters-op-nummer-1-in-de-allerbeste-top-1000 comments 

 Comments