LetsSingIt the internet lyrics database
en
1
New content available, review now!
Artist info:
Also known as
Verified yes
Genre
Rank
Albums9
Songs59
AboutNephew er en dansk rockgruppe dannet i efteråret 1996 af Simon Kvamm, Kristian Riis, Jonas Juul Jeppesen og Søren Arnholt. Bandet deltog i 1996 i DM i Rock, men opnåede ikke at vinde konkurrencen. Senere erstattedes Jonas Juul Jeppesen af Kasper Toustrup, inden gruppen debuterede med albummet Swimming Time i 2000, albummet var ikke den store salgssucces. D. 14. februar 2005 blev albummet genudgivet på Copenhagen Records. Grunden til dette var at Nephew havde haft problemer med rettighederne til deres gamle pladeselskab Martian Records, men i 2004 fik bandet deres helt store gennembrud med albummet USADSB med hitsange som Movieklip, En Wannabe Darth Vader, Superliga, Ordenspoliti og Worst/Best Case Scenario. Deres nyeste album "Interkom Kom Ind" udkom d. 6 oktober 2006, og blev varmt modtaget hos anmelderne.

SIMON
Simon Kvamm er forsanger og spiller tangeter i Nephew. Han er født den 18. februar 1975 i Århus. Simon er opvokset i den jyske by Silkeborg, sammen med sine forældre Agnes og Janus Kvamm og sin lilebror Stefan. Han har læst musikvidenskab på Århus Universitet, og har senere gået på Journalisthøjskolen. Han har dog aldrig skrevet hovedopgaven på Journalisthøjskolen. Simons kæreste hedder Stine Ellerbæk, og sammen har de lige fået en datter, Elinor Kvamm Ellerbæk, som er født den 2. december 2006.

KRISTIAN
Kristian Riis spiller Guitar og synger kor. Han er født i Hjørring den 28. november 1975. Efter forældrenes skilsmisse, boede Kristan primært hos sin mor Linda Jonsson. Hun opmuntrede Kristian og hans søskende til at spille på instrumenter, mens hans far, John Aksel Riis forgæves prøvede at stimulere sønnens interesse for håndværk. Kristian har en bachelor i Musikvidenskab og Multimedie ved Århus Universitet.

SØREN
Søren Arnholt Rasmussen er trommeslager og synger kor i Nephew. Han er født den 28. oktober 1975 i Århus, og er opvokset i Brabrand udenfor Århus, sammen med sin mor, Lone Davidsen, sin far, Finn Arnholt Jensen, og sin lillebror Martin. Søren er uddannet Multimediedesigner og har en BA i kommunikation og humanistisk informatik. Han er gift, og har en søn, som er født den 9. september 2003.
kasper

KASPER
Kasper Toustrup er bassist og pianist. Han er født den 21. december 1975 i Århus. Kasper er opvokset i Hinnerup med sin lillebror Klaus, sin mor som er lærer og sin far, som er læge. Første gang Kasper så Nephew var på Gyngen i Århus, og han synes at de lød rimelig fede. Han og Kristian blev venner, og en dag ringede Kristian til ham og spurgte om han ville prøve at spille bas i bandet. Det ville Kasper gerne da han var træt af sit nuværende band Tab Heads. Kasper kom med i bandet i 1998. Han er uddannet læge.

RENE
René Munk Thalund spiller på tangenter og akkustisk guitar. Han er født den 20. november 1971 i Herning. Han er opvokset i Herning med sin mor Mona, sin far Karsten og lillesøsteren Charlotte. På Universitetet i Århus læste René fysik og matematik, men droppede ud, selvom han fik gode karakterer. René har også også spillet i band med Carsten Heller, som nu producer er for Nephew. Deres og en mere, der hed Jesper Birks band hed Shanks. i 2004 kom René med Nephew på turné, da de manglede en til at spille guitar og keyboard når de spillede live. Da "Interkom kom ind" skulle laves var det da oplagt for dem alle at René skulle med på den nye plade.

Most Popular Songs (More)

Nephew - Oyster Hall
Nephew - Fem Rum
Fem Rum lyrics
Nephew
5.0 / 5 (4)
playlist
Nephew - Downtown Europe
Nephew - Frankenstein (i Ring part 1)
Frankenstein (i Ring part 1) lyrics
Nephew
submit lyrics
4.0 / 5 (1)
playlist
Nephew - Tak Du
Tak Du lyrics
Nephew
3.3 / 5 (6)
playlist
Nephew - Amsterdam
Amsterdam lyrics
Nephew
4.2 / 5 (17)
playlist
Nephew - Gå Med Dig
Gå Med Dig lyrics
Nephew
4.5 / 5 (19)
playlist
Nephew - Læsterlige Klø
Læsterlige Klø lyrics
Nephew
2.0 / 5 (1)
playlist
Nephew - The Way I Are
Nephew - Igen Og Igen Og
Igen Og Igen Og lyrics
Nephew
4.3 / 5 (29)
playlist

Most Popular Albums (More)

Artists you may also like

Similar genre
Popular on LetsSingIt
New on LetsSingIt
show more artists with similar genre
show this week's top 1000 most popular artists
show all recently added artists

Pictures (1)

Nephew

Fans (5)

Biimiss93MessiasFromHellbrohaugelillejorn

Contributors

leaderboard
activity

Comments (20)